Beograd noću


Prestonica Srbije poznata je po bogatom noćnom životu. Bez obzira na to što korona virus i dalje traje žurke na beogradskim splavovima ne gube na kvalitetu. U slučaju da niste sigurni gde da idete ovaj vikend, za vas smo pripremili, po našem mišljenju najbolja mesta za izlazak

1. Freestyler

Poznati splav Freestyler nalazi se ispod Brankovog mosta. Ovde, u zavisnosti od dana možete čuti i našu i stranu muziku, a društvo je uvek odlično. 

splav Freestyler

2. Cunami

Cunami u ponudi ima 5 splavova. Svi se nalaze na Savskom keju na Novom beogradu. Splavovi se iznajmljuju, cena za ceo dan kreće se od 300 evra za Cunami house 8 do 1000 evra za Cunami koncept. Na splav može da stane od 60 do 250 ljudi. Kvalitet žurke zavisi od toga ko je pravi, ali objekat je sam po sebi odličan. 

splav Cunami

3. Hot mess

Hot mess je jedan od najpoznatijih splavova i nalazi se iza tržnog centra Ušće. Ovde koncerte često drže poznati pevači sa naše scene i to bude odličan spektakl. U centru splava nalazi se bazen, a uslov za ulaz zavisi od toga koje mesto uzimate. Na ovom splavu možete videti sve generacije.

splav Hot mess

4. Tag

Tag je poznati beogradski splav na kome se često okupljaju ljudi sa dubokim džepom. Nalazi se ispid Brankovog mosta. Pušta se i domaća i strana muzika.

splav Tag